**Raplamaa Noorte Ujumise Karikasarja 2024/25 Esimene Etapp Valtu Spordimajas**

25. septembril 2024 toimus Valtu spordimaja ujulas Raplamaa noorte ujumise karikasarja 2024/25 hooaja esimene osavõistlus. Kuigi stardipakule astus mitu innukat noort ujujat, ei jagunud osalejaid kahjuks kõikidesse vanuseklassidesse. Eriti hõre oli seekord neidude osavõtt, mis jättis mitmed distantsid konkurentsita.

Enamikule osalejatest oli see esimene kord läbida kavas olnud distantsid võistlusolukorras. See andis noortele väärtusliku kogemuse ning võimaluse panna proovile oma oskused ja vastupidavus. U18 poisid ja tüdrukud pidid seekord ületama 200 m rinnuli, 200 m vabalt ja 100 m selili distantsid, mis nõudsid nii tehnikat kui ka head füüsilist vormi.

Vaatamata osalejate vähesusele möödus võistlus edukalt ning noored ujujad näitasid üles suurt entusiasmi ja pühendumust. Korraldajad loodavad, et järgmistele etappidele tuleb rohkem osavõtjaid, eriti tüdrukuid, et konkurents oleks tihedam ja võistlused veelgi põnevamad.

Kutsume kõiki noori ujujaid osalema karikasarja teisel osavõistlusel, mis toimub 23. oktoobril Märjamaa  ujulas. See on suurepärane võimalus end proovile panna, kogeda võistlusmelu ning tutvuda teiste ujumishuvilistega. Tule ja anna oma panus Raplamaa ujumise arengusse!